Follow by Email

martes, 23 de octubre de 2012

ULTRATRAIL SERRA DEL MONTSANT 2012!!!!!

Divendres 19 d'Octubre, els partes meteorologics eren cada vegada pitjors, es preveien fortes tormentes per dissabte, tot apuntava a que una vegada mes seria un dia èpic!!!!!

Dissabte 4:45 de la matinada, sonaba el despertador, bfffff havia arribat el gran dia, a les 5:15 cap a la gasolinera penedes on haviem quedat amb el Jordi Martí, el Sebastien Monges i el Junior, aqui començava l aventura direcció cap a Cornudella de Montsant.
Aki tenim la gran familia cremapota del Penedes!!! Sou un cracks!!
A les 7::00 del matí, ens plantavem a Cornudella, seguidament protocol d aterrisatge, buscar un bar per fer el cafetó i la cagadeta jajaja. Allà ens retrobem amb dos companys mes, el Gerard Martí i el Jordi Garcia, carai quina gran familia formem!!!!!
Recollim dorsals, i es comencen a fer presents els primers nervis, tot començaba a tenir sentit, ens comencem a preparar i cap al control de sortida, on ens revisaben les maletes amb el material obligatori.
Gran company de viatge Sebastien!!!
A les 9:00 al "briefing" de la carrera ens avisen que han retallat 7km per culpa del mal temps.Tot estava a punt per començar.
Una forca de diable de correfoc s'encenia per donar pas al tret de sortida, l'aventura començaba!!!!
La carrera havaia començat, rapidament ens ajuntem el Jordi, el Sebastien i jo i a les primeres pujades sortint del poble, comencem a adelantar posicions. Passem pel primer control els tres juntets, la carrera havia sortit rapideta, el Jordi estava fi i va començar a marcar un fort ritme el qual el Sebastien i jo no vam voler seguir allo era molt llarg i no era questió de tirar massa fort. Passem pel segon control el Sebastien i jo, el Jordi ja marxava per davant nostre,  mentres que el Gerard, el Junior i el Jordi seguien darrere, agafem bon ritmet fins arribar a Ulldemolins, tercer control i primera parada tècnica, allà m'esperava la meva familia, la Silvia, la Xenia, el Joan i la Sussana. Bfffff quina energia extra nomes de veure'ls era el km 15 i aprofitem per carregar bidons i menjar una miketa.
El Sebstein i jo fixant al control de Ulldemolins!!!!

 Reprenem la marxa jo i el Sebastien a bon ritmet direccio Margalef i  la Bisbal de Falset els kilometres anaven caient va ser a partir de la Bisbal al trobarnos una bona pujada quan vai començar a notarme una mica buit feia molt de rato que no menjaba res, la pujada al Mas Serrador se'm va fer durissima, el Sebastien va imposar un bon ritme i hem costava seguil, va començar a ploure amb una certa intensitat, quan hem vai donar conte de que m estava quedant sense aigua als bidons, merda quina cagada allo hem passaria factura, sort del Sebastien que m anava donant aigua. Quina pujada mes dura, collons no s'acabava mai. Finalment aconseguim arribar al control de dalt de la pujada sense saber la baixada que ens esperaba. Al començar a baixar direcció Cabacés, tela marinera no paraba de ploure, la baixada era infernal amb el fang fins als turmells, allo era un riu de fang que "heavy" no ser si era pitjor la pujada que haviem fet o la baixada aquella amb aquell fang. la gent començava a estar triturada i aquella baixada mataba a qualsevol. Finalment aconseguim arribar a Cabacés, després d'aquell tram tant dur les potetes començaven a fer una mica de figa, però a Cabacés m'esperava la meva família altre cop nova injecció d'energia. Aprofitem per fer una parada tècnica, menjar pasta, un tros d'entrepa, ibuprofeno que no falti, canvi de samarreta, ens posem el ""gore" agafem els pals i entre als aplaudiments de tota la gent reemprenem la marxa!!!!
Ja portavem 54km, encara ens en quedaven 40, casi res jajaja, pero ja teniem mes de la meitat al sac!!!!!
Control de Cabaces Km 54!!!
Ens quedava la part mes dura de la carrera, va començar a ploure molt fort, practicament no es veia res a 3 metres, els corriols eren rius d'aigua i fang, la carrera s'enduria per moments, però nosaltres seguiem endavant, cap al km 60 vaig començar a notar petites rampes als abductors, aqui va començar la lluita del meu cap, el terreny cada vegada era mes dur cada trepitjada era una petita relliscada i les cames se'n resentien.  Passem el control de la Figuera i novament una baixada impracticable, molt de fang, i sota una pluja intensa anem tirant avall direccio la Vilella Baixa i la Vilella Alta allà el terreny era una mica millor, sense tant de fang i ja no plovia tant. Vinga va que ja ho teniem, sortim de la Vilella Alta direcció Escaladei, ens esperaven uns 6km i uns 250m de desnivell positiu!!!!!
En arribar a Ecaladei, parada tecnica, mengem una mica, uns traguets de Coca-Cola, un ibuprofeno i seguim endavant!!!!!
L'aventura feia rato que s'havia endurit per culpa del fang i la pluja, peró nosaltres seguiem amb lo nostre, ens posem el frontal, i..... "sin prisa pero sin pausa" agafem direcció la Morera de Montsant penultim control de la carrera, ens quedava un tros molt dur, se'm va fer etern arribar al poble, unes pujades bastant dures hem recordaben com tenia les potetes!!!!! Finalment aconseguiem arribar a la Morera de Montsant.
Collons!!!!!! Ja ho teniem a tocar, 8km de petits tobogans i veuriem les llums de Cornudella de Montsant un altre cop!!!!
El terreny seguia molt complicat, pujades amb un pam de fang, les cames ja no responien portabem 86 km i tot era ja un suplici, però mica a mica seguim endavant. Vam començar a agafar un bon ritmet tot ilusionats de que ja arribabem i just abans de l'ultim control encara vam adelantar a tres corredors, fitxem al control i gas cap avall ja veiem la llum del poble, ràpidament ens vam plantar al poble, l'alegria ens desbordaba ho haviem aconseguit un altre cop una ULTRATRAIL mes al nostre curriculum, havien sigut un munt d'hores d'alegries i patiment, la gent del poble ens aplaudia efusivament mentres se'm posava la pell de gallina, carai quina sensació, no es pot explicar amb paraules, lo que si ser segur es que no es pot pagar amb diners.
I.................. després de 92km i 12h42min el meu company Sebastien i jo fixavem al control de meta.
Resultat final posicio 40 i 41 i 1ers classificats per equips TERRADESPORTS VILAFRANCA!!!!!!
FELICITATS GERMANOT!!!!
M'agradaria felicitar al meu amic Jordi Martí el qual va fer 9ena posicio amb un temps de 10h58min ets molt gran titu, una vegada mes demostrant que ets un crack, encara haig d aprendre moltes coses de tu!!!!! Gran carrera germanot!!!!!
I donar les gracies a la meva familia per seguirme d'aprop i ajudarme en moments dificils!!!! I no hem vull oblidar de tu Oscar ets el que fas possible que jo aconsegueixi aquets reptes gracies!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario